Halpa-alco 1.0 (1 arvostelu)


Halpa-alco

Halpa-alco on Tallinnassa toimiva alkoholijuomien verkkokauppa, josta löydät laajan valikoiman erilaisia oluita, siidereitä, lonkeroita, viinejä sekä muita väkeviä alkoholijuomia vodkasta viskiin ja rommista konjakkiin.

Valikoimista löytyy tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Carlsberg, Rekorderlig, Tuborg, Lapin Kulta, Absolut, Hartwall, DMF, Danzka Vodka, Speczakaz, Baikal, Koskenkorva ja paljon muuta.

Halpa-alco tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita juomia, mukavimman palvelun ja parhaat hinnat. Sinun ei enää tarvitse käydä läpi useita erilaisia ​​tukkumyymälöitä, koska Halpa-alco-verkkokaupassa on erityisen hyviä tarjouksia monilta maahantuojilta ja maailman huippuvalmistajilta.

Linkit

Toimitus

Tilauksia kootaan maanantaista perjantaihin. Tilauksesi kootaan 1-3 arkipäivässä työmäärästä riippuen. Tämän jälkeen tavarat lähetetään ja toimitetaan 3-5 arkipäivän kuluessa. Kaikki tuotteet myydään Virossa ja tuotteiden omistus muuttuu myös Virossa. Halpa-alco ei järjestä kuljetuspalvelua itse. Kuljetuksia varten kotiinkuljetuksen järjestää Kombo Grupp OÜ. He hoitavat kaikki kotiinkuljetukset.

Maksutavat

Alcocentrumin maksuliikenne kulkee Klarnan kautta ja Klarna tarjoaa vaihtoehdoksi laskun, erämaksun, luottokortit sekä verkkopankit.


Arvostelut 1.0 (1 arvostelu) - Kirjoita arvostelu

16.12.2021 - ★★★★ - Verneri

halpa-alco.fi (torstai 16.12.2021, klo 16:25):
--------------------------------------------------
Lopetamme tilausten vastaanottamisen​
teknisen vian vuoksi​
Kaikki jäljellä olevat tilaukset täytetään mahdollisimman pian.
info@halpa-alco.fi
+358 40 367 1430
--------------------------------------------------
Taas yksi virolainen huijarikauppa.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Lazyshop 1/5

Tilasin juomia tuolta tuli mitä sattuu. Suurin osa puuttui kokonaan. Lähetin sähköpostia kukaan ei vastannut mitään. ...

- Jalmari

Kippis 1/5

Tilaus tehty heinäkuussa ja osa tuotteista tuli n kolmen viikon päästä kun muutaman kerran laitteli viestiä. Mitään y...

- oluttavailla

Alkostore24 5/5

Kiistattomasti paras alkoholikauppa sekä valikoiman, hinnan, että varmuuden suhteen. Suomalaisen yrittäjän ylläpitämä...

- Tilailija