Bottle of Italy Italia Ei arvosteluja.


Bottle of Italy

Bottle of Italy on Italiassa toimiva alkoholin erikoiskauppa, jonka valikoimasta löytyy kattava valikoima viinejä, oluita sekä väkeviä juomia.

Linkit

Tilaaminen ja kuljetus

Bottle of Italy noutopiste on Italiassa. Tilausohjeet löydät painamalla tästä. Sivusto tarjoaa Suomeen tilatessa kahta eri vaihtoehtoa kuljetukseen:

  • DHL Express Shipping (48h-72h) from 1 to 3 bottles with Secure Box - €11.90
  • DPD Group Express (48-72h) up to 6 Bottles with Secure Box - €24.90

Miten tilaat alkoholia kotiin riippuu käytettävästä verkkokaupasta. Alkoholia myyvät verkkokaupat muuttavat välillä toimintatapojaan, ja se miten alkoholin tilausprosessi tapahtuu tällä viikolla ei välttämättä päde seuraavalla viikolla. Tämän takia kannattaa aina katsoa kunkin verkkokaupan tilausohje -sivu mikäli sellainen löytyy.

Verkkokauppa saattaa antaa muutaman kuljetusliikkeen josta valita, tai sitten he pyytävät asiakasta itse tilaamaan kuljetuksen. Yllä on muutamia vaihtoehtoja joista kuljetuksen kotiin saa tilattua, ja kannattaakin tehdä hintavertailua että mikä on itselle se edullisin vaihtoehto.

Päivitetty: 08.11.2023

Arvostelut Ei arvosteluja. - Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Alks 1/5

Kuljetusliike teki oharit. Rahat kelpasi mutta kuljetusta ei koskaan näkynyt. Kuljetusliike ei vastannut puheluihin e...

- Junnu88

WeinBaule 3/5

Hyvä ja luottotoimija, mutta Tullin syynissä. Oma tilaus jäi tulliin. Nähtäväksi jää maksaako veronsa ja saanko juoma...

- Terde

Drinksut 1/5

Tilaus oli puutteelinen eikä puuttuvista ole palautettu rahoja lukuisista viesteistä ja kuvista huolimatta empä suos...

- Pettynyt.