Nettidrinks Saksa Ei arvosteluja.


Nettidrinks

Nettidrinks on verkkojuomakauppa, josta löydät laajan valikoiman erilaisia ​​oluita, siidereitä, viinejä ja erilaisia ​​väkeviä alkoholijuomia. Valikoimasta löydät yli 1000 tuotetta tislaamoilta ja panimoilta ympäri maailmaa. Löydät tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Carlsberg, Heineken, Kopparberg, Rekorderlig, Jack Daniel's, Jägermeister, Jim Beam, Smirnoff, Captain Morgan ja monet muut. Nettidrinks pakkaa tilauksesi ja valitsemasi kuljetusyritys noutaa tilauksesi helposti noutovarastoltamme. Voit myös noutaa lähetyksesi itse noutovarastosta Saksasta.

Linkit

Tilaaminen ja kuljetus

NettiDrinks noutovarasto on Saksassa. Tilausohjeet löydät painamalla tästä. Voit tilata kuljetuksen esimerkiksi käyttämällä allaolevia kuljetusyhtiöitä.


Miten tilaat alkoholia kotiin riippuu käytettävästä verkkokaupasta. Alkoholia myyvät verkkokaupat muuttavat välillä toimintatapojaan, ja se miten alkoholin tilausprosessi tapahtuu tällä viikolla ei välttämättä päde seuraavalla viikolla. Tämän takia kannattaa aina katsoa kunkin verkkokaupan tilausohje -sivu mikäli sellainen löytyy.

Verkkokauppa saattaa antaa muutaman kuljetusliikkeen josta valita, tai sitten he pyytävät asiakasta itse tilaamaan kuljetuksen. Yllä on muutamia vaihtoehtoja joista kuljetuksen kotiin saa tilattua, ja kannattaakin tehdä hintavertailua että mikä on itselle se edullisin vaihtoehto.

Päivitetty: 08.11.2023

Arvostelut Ei arvosteluja. - Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Alks 5/5

Olen tilannut kolme kertaa ja joka kerta tavarat noin viikossa kotona. Kaikki toimii ja hyvä valikoima

- Nynne

SpiritXXL 1/5

Ostin toisen kerran juomia tästä kaupasta 25.11.2023 ja lähetys saapui perille läheiseen asiamiespostiin 8.12.2023. ...

- Tommi82

Discandoo 1/5

Olen tehnyt kaksi tilausta tämän vuoden aikana. Kumpaakaan ei ole toimitettu verkkokaupasta rahdinkuljettajalle. Luku...

- Jukka