Nettidrinks Saksa Ei arvosteluja.


Nettidrinks

Nettidrinks on verkkojuomakauppa, josta löydät laajan valikoiman erilaisia ​​oluita, siidereitä, viinejä ja erilaisia ​​väkeviä alkoholijuomia. Valikoimasta löydät yli 1000 tuotetta tislaamoilta ja panimoilta ympäri maailmaa. Löydät tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Carlsberg, Heineken, Kopparberg, Rekorderlig, Jack Daniel's, Jägermeister, Jim Beam, Smirnoff, Captain Morgan ja monet muut. Nettidrinks pakkaa tilauksesi ja valitsemasi kuljetusyritys noutaa tilauksesi helposti noutovarastoltamme. Voit myös noutaa lähetyksesi itse noutovarastosta Saksasta.

Linkit

Tilaaminen ja kuljetus

NettiDrinks noutovarasto on Saksassa. Tilausohjeet löydät painamalla tästä. Voit tilata kuljetuksen esimerkiksi käyttämällä allaolevia kuljetusyhtiöitä.


Miten tilaat alkoholia kotiin riippuu käytettävästä verkkokaupasta. Alkoholia myyvät verkkokaupat muuttavat välillä toimintatapojaan, ja se miten alkoholin tilausprosessi tapahtuu tällä viikolla ei välttämättä päde seuraavalla viikolla. Tämän takia kannattaa aina katsoa kunkin verkkokaupan tilausohje -sivu mikäli sellainen löytyy.

Verkkokauppa saattaa antaa muutaman kuljetusliikkeen josta valita, tai sitten he pyytävät asiakasta itse tilaamaan kuljetuksen. Yllä on muutamia vaihtoehtoja joista kuljetuksen kotiin saa tilattua, ja kannattaakin tehdä hintavertailua että mikä on itselle se edullisin vaihtoehto.

Päivitetty: 08.11.2023

Arvostelut Ei arvosteluja. - Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Alks 1/5

Kuljetusliike teki oharit. Rahat kelpasi mutta kuljetusta ei koskaan näkynyt. Kuljetusliike ei vastannut puheluihin e...

- Junnu88

WeinBaule 3/5

Hyvä ja luottotoimija, mutta Tullin syynissä. Oma tilaus jäi tulliin. Nähtäväksi jää maksaako veronsa ja saanko juoma...

- Terde

Drinksut 1/5

Tilaus oli puutteelinen eikä puuttuvista ole palautettu rahoja lukuisista viesteistä ja kuvista huolimatta empä suos...

- Pettynyt.