Alko24plus 3.0 (4 arvostelua)


Alko24plus

Alko24plus.com on Saksalainen verkkokauppa joka on perustettu jo vuonna 2006. Kaupan valikoimasta löytyy hyvä valikoima, niin oluita, siidereitä viinejä, kuin väkeviäkin. Hinnat ovat vertailukelpoiset muiden vastaavien kauppojen kanssa. Huomioitavaa on, että kauppa lisää jokaiseen tilaukseen 4euroa pakkauskuluja, ja jokaisesta peruutetusta tilauksesta peritään 5euron maksu. Alko24plus ilmoittaa myös, että he pidättävät oikeuden vaihtaa tuotteita vastaaviin samanhintaisiin, joten varaudu tuotteiden vaihtoon ilman eri ilmoitusta.

Tuotevalikoima ja hintataso

 • 24kpl Siideripakkaukset - alkaen 12,90e/kpl
 • 24kpl Olutpakkaukset - alkaen 9,90e/kpl
 • Vodkat - alkaen 7,99e/kpl
 • Rommit - alkaen 11,90e/kpl
 • Kuohuviinit - alkaen 7,95e/kpl
 • 3l Hanapakkausviinit - 6,90e/kpl
 • Viinit - 3,45e/kpl

Toimitus

Joudut tilaamaan kuljetuksen Alko24plus kaupasta itse. Kaupan tiedoista löytyy esimerkkejä eri kuljetusfirmoista ja ne ovat Norrlog GmbH, Dhl, UPS, Speed, TNT. Edullisin vaihtoehto on Norrlog. Suomen posti toimittaa paketit Suomen päässä kotiin. Paketit saapuvat Suomeen 5-7 päivän päästä kun ne on noudettu Alko24plus kaupasta.

Yhdessä pakkauslaatikossa on 12 paikkaa, ja jokaiselle tuotteelle on määritelty miten monta paikkaa ne vievät yhdestä laatikosta. Toimituskulut yhdelle laatikolle 26e.

 • 1 paikka - Pullot
 • 2 paikkaa - Hanapakkaukset
 • 4 paikkaa - 0,33l 24 packit
 • 6 paikkaa - 0,5l 24 packit
Toimitushinnat:
00-25kg - 26,00e
25-50kg - 52,00e
50-75kg - 78,00e
75-100kg - 104,00e
100-125kg - 130,00e

Alko24plussasta on myös mahdollista tilata lavoja. Yhteen lavaan mahtuu noin 100kpl olut tai siideri laatikkoa. Lavakuljetus saapuu Suomeen n. 7-10 päivän kuluttua, kun se on noudettu Alko24plussasta. Norrlog noutaa lavat 2-3 kertaa viikossa. Lavan maksimipaino on 899 kg. Yli 740 kg lavoille tulee 60 €:n lisämaksu.

740kg Lavakuljetushinnat:
1-4 lavaa, 319,00e per lava
5-7 lavaa, 369,00e per lava
8-9 lavaa, 419,00e per lava

Maksutavat

PayPal

Keskustelu

Voit osallistua tätä kauppaa koskevaan keskusteluun painamalla tästä.


Arvostelut 3.0 (4 arvostelua)

22.06.2021 - ★★★★ - Jube Sorjonen

Niin vaihtui 5 laatikkoa Budweiseriä 5.0% Coronaan 4.5%

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Kyllä

28.04.2021 - ★★★★ - Miska

Ei ole kiva tunne kun tilaamasi tuote on vaihdettu kysymättä halvempaan tuotteeseen. Suosittelen välttämään tätä kauppaa ettei vaan vastaavia ikäviä yllätyksiä tule. Jotenkin käsittämätöntä että siellä ollaan niin laiskoja että ei jakseta sivuille päivittää tai asiakkaalle ilmoittaa että "tilaamanne tuote on loppu", sen sijaan kirjoittavat ehtoihin, että niin saattaa käydä, että sieltä tulee jotain aivan muuta kun mitä olette tilanneet.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Kyllä

15.02.2021 - ★★★★★ - Juomatilaaja

Tämä on oikeastaan yleisarvostelu kyseisestä kaupasta, nyt kun kyseisen kaupan pystyy tällä sivustolla arvioimaan. Kaupan takanahan on Vingrossen Handel GmbH, joka ei nettitilaajien keskuudessa hirveän suurta luottamusta synnytä. Suomalaiset kuluttajat muistavat yrityksen myös Juomakeisari-putiikista.

Huvin ja urheilumielen vuoksi olen tilannut Alko24plussasta nyt muutamaan otteeseen pieniä paketteja. Innoittajana ovat toimineet superhalvat erikoistarjoukset. Perushinnathan kaupassa eivät ole kovinkaan edullisia. Noiden muutaman tilauksen perusteella kaikki on sujunut oikein hyvin: tuotteet ovat tulleet nopeasti, toimitukset ovat vastanneet tilauksia ja viimeiset käyttöpäivätkään eivät ole olleet lähellä.

Arvosanan annan nimenomaan tämän nykysein kaupan toimivuuden pohjalta. Silti firman menneisyyttä ei kannata unohtaa ja nettiarvostelutkin antavat syytä varovaisuuteen.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

13.02.2021 - ★★★★★ - Anon

Oli tuossa ennen joulua kovia tarjouksia jolloin sai 2€ per salkku olutta ja 10 € sai Jelzin vodkaa 3 l pöntön. Tulipahan ensikertaa testailtua tuolloin ja voin hyväksi paikaksi todeta. Kaikki mitä tilasin tuli perille ja hyvin pakattuna. Samanlaisessa pahvilootassa tuli kuin tyypillisesti ja erään tutun kuljetuslikkeen tuomana kuin muistakin saksalaiskaupoista tilattuna, mutta tietty loppujakelun hoiti Posti. Tuotteet lähetettiin suht nopeasti eli noin päivän tai parin sisällä. Negatiivisena puolena on se, että joutuu aina maksamaan 4 € pakkauskulut tilauksien yhteydessä, jotka tulevat tuotteiden hinnan ja postikulujen päälle. Silloin muut paikat ovat usein kilpailukykyisempiä kokonaiskustannuskilta ellei ole jostain tarjouskampanjasta kyse. Toinen juttu on se, että Bourbon viskejä on varsin rajattu valikoima, joka ajaa minut ostamaan muualta ellei ole oikein hyvää tarjoukampanjaa esim. oluista ja muista tuotteista.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Alkostar 5/5

Vähäisen oli viivettä ennen kuin tilaus nytkähti liikkeelle, mutta muuten sujui mallikkaasti. Hyvää weissbieriä hyvin...

- Iso-Jorma

Discandoo 1/5

Arvioitu rahti tilausta tehtäessä 35€ ja todellinen 108€ !! Pikkusen harhaanjohtavaa. Samanpainoisen lähetyksen saa v...

- joulupukki

Discandoo 4/5

Ei ongelmia. Toimitus Budbeen kautta edullinen - Seuranta Suomessa toimii GPS:N avulla. ok.

- Borgus

Verokeskustelu

"valmistevero eli alkoholijuomavero, sekä juomapakkausvero" on syrjiviä veroja EU:ssa. Eikä niitä tarvitse maksaa.

- Vihtori

Mitkä kaupat toimittaa kotiovelle?

FinEstAlko.eu toimittaa kotiovelle. Sivusto vaikuttaa aluksi hämärältä, mutta Klarna oli hyväksynyt sen ja toimitus o...

- Pekkapoissi

Netpris

Netpris on tänään lähettänyt asiakkaileen allaolevan viestin:

- Tuoppi