Alko24plus Saksa 2.3 (6 arvostelua)


Alko24plus

Alko24plus.com on Saksalainen verkkokauppa joka on perustettu jo vuonna 2006. Kaupan valikoimasta löytyy hyvä valikoima, niin oluita, siidereitä viinejä, kuin väkeviäkin. Hinnat ovat vertailukelpoiset muiden vastaavien kauppojen kanssa. Huomioitavaa on, että kauppa lisää jokaiseen tilaukseen 4euroa pakkauskuluja, ja jokaisesta peruutetusta tilauksesta peritään 5euron maksu. Alko24plus ilmoittaa myös, että he pidättävät oikeuden vaihtaa tuotteita vastaaviin samanhintaisiin, joten varaudu tuotteiden vaihtoon ilman eri ilmoitusta.

Linkit

Tilaaminen ja kuljetus

Alko24plus noutopiste on Saksassa. Tilausohjeet löydät painamalla tästä. Voit tilata kuljetuksen esimerkiksi käyttämällä allaolevia kuljetusyhtiöitä.


Miten tilaat alkoholia kotiin riippuu käytettävästä verkkokaupasta. Alkoholia myyvät verkkokaupat muuttavat välillä toimintatapojaan, ja se miten alkoholin tilausprosessi tapahtuu tällä viikolla ei välttämättä päde seuraavalla viikolla. Tämän takia kannattaa aina katsoa kunkin verkkokaupan tilausohje -sivu mikäli sellainen löytyy.

Verkkokauppa saattaa antaa muutaman kuljetusliikkeen josta valita, tai sitten he pyytävät asiakasta itse tilaamaan kuljetuksen. Yllä on muutamia vaihtoehtoja joista kuljetuksen kotiin saa tilattua, ja kannattaakin tehdä hintavertailua että mikä on itselle se edullisin vaihtoehto.

Päivitetty: 08.11.2023

Arvostelut 2.3 (6 arvostelua) - Kirjoita arvostelu

07.05.2022 - ★★★★ - izmozz

Tilasin 13.4.2022, kuitti onnistuneesta maksusta tuli heti. Tilausvahvistusta ei ole tullut vieläkään(7.5) että vois tilata kuljetuksen. Pari s-postiviestiä olen puljuun laittanut, ei vastausta.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

13.12.2021 - ★★★★ - Martti

Tilatut tuotteet:
3*3l parempaa punaviiniä 42€
Laatikko Lapinkulta IV olut (tarjous 3€)
2*1l Grands viski 36€

Saadut tuotteet:
3*3l san tiago merlot 20€
3*3l san tiago special blend 21€
1l johnny walker red label 23€
Laatikko cool grape lonkku 10€

Ei paljon enemmän vituiksi ois voinu mennä, summat toki lähelle ja enemmän tuli viinaa kun oli tilattu mut paskempi laatusta kuraa tilalle.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Kyllä

22.06.2021 - ★★★★ - Jube Sorjonen

Niin vaihtui 5 laatikkoa Budweiseriä 5.0% Coronaan 4.5%

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Kyllä

28.04.2021 - ★★★★ - Miska

Ei ole kiva tunne kun tilaamasi tuote on vaihdettu kysymättä halvempaan tuotteeseen. Suosittelen välttämään tätä kauppaa ettei vaan vastaavia ikäviä yllätyksiä tule. Jotenkin käsittämätöntä että siellä ollaan niin laiskoja että ei jakseta sivuille päivittää tai asiakkaalle ilmoittaa että "tilaamanne tuote on loppu", sen sijaan kirjoittavat ehtoihin, että niin saattaa käydä, että sieltä tulee jotain aivan muuta kun mitä olette tilanneet.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Kyllä

15.02.2021 - ★★★★★ - Juomatilaaja

Tämä on oikeastaan yleisarvostelu kyseisestä kaupasta, nyt kun kyseisen kaupan pystyy tällä sivustolla arvioimaan. Kaupan takanahan on Vingrossen Handel GmbH, joka ei nettitilaajien keskuudessa hirveän suurta luottamusta synnytä. Suomalaiset kuluttajat muistavat yrityksen myös Juomakeisari-putiikista.

Huvin ja urheilumielen vuoksi olen tilannut Alko24plussasta nyt muutamaan otteeseen pieniä paketteja. Innoittajana ovat toimineet superhalvat erikoistarjoukset. Perushinnathan kaupassa eivät ole kovinkaan edullisia. Noiden muutaman tilauksen perusteella kaikki on sujunut oikein hyvin: tuotteet ovat tulleet nopeasti, toimitukset ovat vastanneet tilauksia ja viimeiset käyttöpäivätkään eivät ole olleet lähellä.

Arvosanan annan nimenomaan tämän nykysein kaupan toimivuuden pohjalta. Silti firman menneisyyttä ei kannata unohtaa ja nettiarvostelutkin antavat syytä varovaisuuteen.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

13.02.2021 - ★★★★★ - Anon

Oli tuossa ennen joulua kovia tarjouksia jolloin sai 2€ per salkku olutta ja 10 € sai Jelzin vodkaa 3 l pöntön. Tulipahan ensikertaa testailtua tuolloin ja voin hyväksi paikaksi todeta. Kaikki mitä tilasin tuli perille ja hyvin pakattuna. Samanlaisessa pahvilootassa tuli kuin tyypillisesti ja erään tutun kuljetuslikkeen tuomana kuin muistakin saksalaiskaupoista tilattuna, mutta tietty loppujakelun hoiti Posti. Tuotteet lähetettiin suht nopeasti eli noin päivän tai parin sisällä. Negatiivisena puolena on se, että joutuu aina maksamaan 4 € pakkauskulut tilauksien yhteydessä, jotka tulevat tuotteiden hinnan ja postikulujen päälle. Silloin muut paikat ovat usein kilpailukykyisempiä kokonaiskustannuskilta ellei ole jostain tarjouskampanjasta kyse. Toinen juttu on se, että Bourbon viskejä on varsin rajattu valikoima, joka ajaa minut ostamaan muualta ellei ole oikein hyvää tarjoukampanjaa esim. oluista ja muista tuotteista.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Netpris 1/5

Tätä ei voi enää suositella. Jättää toimittamatta tai toimittaa vajaita toimituksia.

- EI pelaa

Alks 5/5

Hienosti toimii. Pakkauskulut ovat ajan saatossa nousseet.

- Ollipolli

Drinksut 1/5

Tilaus tehty 19.5 ja viikon päästä laitoin sähköpostia, kun vaikutti edelleen olevan käsittelyssä. Siihen vastattiin ...

- Ennenparempi