Alkostore24 3.6 (20 arvostelua)


Alkostore24

Alkostore24 tai A24 on Saksalainen verkkokauppa, ja se on tällä hetkellä yksi suosituimmista verkkokaupoista. Suosio johtuu siitä että tavara on sitä mitä on tilattu, ja se toimitetaan nopeasti perille hyvin pakattuna. Alkostore24 –verkkokaupan valikoimassa on runsaasti väkeviä alkoholeja, liköörejä, viinejä, kuohuviinejä, siidereitä, oluita ja virvoitusjuomia eri puolilta maailmaa. Valikoimaan tulee koko ajan uusia tuotteita ja heillä on runsaasti erikoistarjouksia. Alkostore24 palvelee myös suomeksi. Voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelu on auki ma-pe kello 08–16:00 Saksan aikaa.

Tuotevalikoima ja hintataso

 • 24kpl Siideripakkaukset - alkaen 12,99e/kpl
 • 24kpl Olutpakkaukset - alkaen 6,99e/kpl
 • 5l Oluttynnyrit - alkaen 9,99e/kpl
 • Vodkat - alkaen 4,99e/kpl
 • Rommit - alkaen 4,99e/kpl
 • Kuohuviinit - alkaen 2,29e/kpl
 • 3l Hanapakkausviinit - 4,99e/kpl
 • Viinit - 2,49e/kpl

Toimitus

Alkostore24 ilmoittaa toimitusvaihtoehdoiksi kolme vaihtoehtoa: Norrlog, DHL ja Ups. Edullisin vaihtoehto on Norrlog, ja Norrlogin yhteistyökumppani on DHL. Suomen posti toimittaa paketit Suomen päässä kotiin. Pakettien on noin 1-3 päivää. Paketit saapuvat Suomeen 5-7 päivän päästä kun ne on noudettu Alkostoresta. Paketit noudetaan Alkostore24:stä arkipäivisin. Saat Norrlogilta seurantakoodit, joiden avulla voit seurata pakettiesi kulkua.

Yhdessä pakkauslaatikossa on 12 paikkaa, ja jokaiselle tuotteelle on määritelty miten monta paikkaa ne vievät yhdestä laatikosta. Toimituskulut yhdelle laatikolle 26e.

 • 1 paikka - Pullot
 • 2 paikkaa - Hanapakkaukset
 • 4 paikkaa - 0,33l 24 packit
 • 6 paikkaa - 0,5l 24 packit
Toimitushinnat:
00-25kg - 26,00e
25-50kg - 52,00e
50-75kg - 78,00e
75-100kg - 104,00e
100-125kg - 130,00e

Alkostore24:stä on myös mahdollista tilata lavoja. Yhteen lavaan mahtuu noin 100kpl olut tai siideri laatikkoa. Lavakuljetus saapuu Suomeen n. 7-10 päivän kuluttua, kun se on noudettu Alkostoresta. Norrlog noutaa lavat 2-3 kertaa viikossa. Lavan maksimipaino on 899 kg. Yli 740 kg lavoille tulee 60 €:n lisämaksu.

740kg Lavakuljetushinnat:
1-4 lavaa, 319,00e per lava
5-7 lavaa, 369,00e per lava
8-9 lavaa, 419,00e per lava

Maksutavat

Tilisiirto, PayPal, Luottokortti (Visa, Mastercard/Eurocard).

Keskustelu

Voit osallistua tätä kauppaa koskevaan keskusteluun painamalla tästä.


Arvostelut 3.6 (20 arvostelua)

16.07.2021 - ★★★★★ - Karri

Toimituksessa kesti melkein kuukausi mutta kaikki tuotteet tulivat lopulta niin kuin pitikin. Ilmeisesti kesä ruuhkauttaa pahasti toimituksia.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

13.07.2021 - ★★★★ - Blahh

Yksi piste siitä, että tilatut tuotteet tulivat. Hirvittävän hidas toimitus ja koko tilausprosessi oli monimutkainen, kun piti lukea kaikenmaailman linkkejä sivuilta ja lähetellä viestejä sinne sun tänne. Aika paljon kehitettävää prosessissa, tilauksesta meni melkein kuukausi ennen kuin tuotteet olivat postissa noudettavissa. Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta tästä kaupasta. Katselen muita kauppoja ja edullisempia ja sujuvampia kuljetuksia.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

09.06.2021 - ★★★★★ - Pohjoiseen

Olen nyt vuoden päivät tilannut 1-2 pakettia kuukaudessa, joten kokemusta on jo jokseenkin. Joka ikinen kerta on tullut oikeat tuotteet, hyvin pakattuna ja ehjänä perille. Joulun ruuhkien aikaan oli kuukauden toimitusaika. Juomat kerkesivät juuri ennen aattoa, kun tilaus tehtiin marraskuun lopussa. Tammikuussa tuotteet tulivatkin sitten jo alle viikossa, mutta kesää kohti ovat toimitusajat alkaneet venymään luvattomasti.

Ainoa ongelma vuoden aikana syntyi, kun DHL ilmoitti, että pakkaus oli vahingoittunut ja toimitettu takaisin lähettäjälle. Kysyin Norrlogilta asiasta ja alle tunnissa tuli vastaus, että pakkaavat uudelleen ja lähettävät takaisin. Näin myös kävi ja edelleen kaikki tuotteet olivat ehjinä. Ilmeisesti pahvilaatikko oli päässyt vettymään, eli Alkostoren päässä edelleen asiat hoidettu hyvin. Kokeilen nyt kuitenkin välillä muita toimittajia, jos toimitusaikoihin saataisiin jotain rotia.

Kiitettävää
- Hyvä valikoima, kirkkaat yleensä litran pulloissa
- Edulliset hinnat
- Tuotteet pakattu huolella, toimitusvarmuus erinomainen

Kehitettävää
- Nykyään aivan liian ruuhkainen
- Paketteihin ei mahdu juuri mitään
- Toimitus aika hintava, jos käyttää Norrlogia

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

02.06.2021 - ★★★★★ - Kyllä lähtee

Tuotteet tilattiin 15.5. ja tiedossa oli että on kesäruuhkaa. Tilauksessa hanarieslingiä ja olutta. Tilaus tuli 2.6. kotiovelle toimitettuna (kolmantenatoista arkipäivänä) postin kotitoimituksena, tavarat moitteettomassa kunnossa ja laatikoissa sitä mitä pitikin. Tavarat hyvin pakattuna. Viive oli tiedossa joten ei tullut yllätyksenä. Voin siis suositella!

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

01.06.2021 - ★★★★★ - Suomalainen

Pientä kesäruuhkaa kaupassa niin kesti hetken tulla. Paketit hyvässä kunnossa ja tuotteet niin ku pitääkin, päiväystä reilusti

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

18.05.2021 - ★★★★★ - drinkkeli

Tilauksen osalta kaikki toimi hienosti, esimerkillinen toimitus paketteineen kaikkineen! DHL-Posti kotiinkuljetus ei sitten toiminutkaan....en tiedä kuka tässä sählää, mutta 20 eur meni hukkaan ja sain itse hakea paketit postista....ei siis kannata ilmeisesti käyttää jatkossa! Posti selittää, että kuljetuksen tilaajan pitää valita erikseen "kotiinkuljetus" ja ilman tätä valintaa kotiinkuljetus ei onnistu. Ehdot muuttuneet kuulemma 1.1.2021 ja voimaan 1.4.2021......joko Norrlog ei hanskaa tätä....ei tuosta 20 ekestä kukaan ainakaan kostu......tai Posti muutti ehtoja vain yksipuolisesti kun ei kiinnosta enää kuskata paketteja perille, nehän jakelee paketteja nyt jo muutenkin ympäri kaupunkia asiakkaasta välittämättä.....Suomi on taas niin pieni, että DHLää tuskin taas kiinnostaa lisätä kyseistä valintaa omiin järjestelmiin, eikä sitä äkkiseltään sieltä näyttänyt löytyvänkään. Anyway....suosittelen siis ilman DHL-kotiinkuljetusta!

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

29.04.2021 - ★★★★★ - HP Display

Tää on muuten ollu aina hyvä paikka tilata, mutta nykyisin todella ruuhkainen. Lavan tulo kesti yli 3 viikkoa, ja sitäkin piti kysellä useampaan kertaan.

Tilauksen tyyppi:
Lavatilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

19.03.2021 - ★★★★★ - ostaja

Alkostore on hyvä kauppa. Varokaa kuljetuksissa Norrlog yhtiötä. He rikkovat/hävittävät paketteja. Eivät korvaa kadottamiaan paketteja ja eivät vastaa viesteihin. Ota toinen kuljetusyhtiö.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

13.02.2021 - ★★★★★ - Anon

Ollut asiakkaana jo muutamia vuosia. Aina homma on pelannut periaatteessa hyvin, mutta joulu ja valmistujaisruuhkat sekä juhannus pidentänyt aina toimitusaikatauluja mikä on ymmärrettävää. Hinnat yleensä halvimmista päästä varsinkin miedoissa juomissa ja osassa väkeviäkin. Valikoima semihyvä ja löytyy monia viskejäkin, joista tykkään, tosin niitä ei aina ole varastossa. Monia kymmeniä tilauksia tehnyt ja kaikki tulleet ehjinä ja oikeat tuotteet. Viimeaikoina paikka muuttanut käytäntönsä sellaiseksi ettei kuljetushintalaskureita tai kuljetuslinkkejä ole enää näkyvissä ja jokainen joka on vähänkin perillä asioista tietää mitä se tarkoittaa ostajan kannalta, jos huono tuuri käy. Silti homma toiminut edelleen ongelmitta. Kuitenkin viimeksi kun tilasin 3 salkkua yhtä lempisiideriäni, niin niissä kaikissa oli parasta ennen päivää jäljellä vain 7 kk. Tuotteet kuitenkin myytiin täyteen hintaan ja luulin, että päiväystä olisi ollut se reilu vuosi jäljellä kuten on tapana ollut. En viitsinyt ruveta reklamoimaan 1,5 kk tilauksen tekemisen jälkeen kun vasta huomasin asian, mutta kyllä on nyt tilaukset suuntautunut muihin kauppoihin tuon tapauksen jälkeen. Eräskin kauppa möi oluita 2 €/salkku, joissa oli päiväystä jäljellä 10 kk ja tämä alkostore24 ottaa täyden hinnan 7 kk päästä vanhenevasta siideristä. Itsellä aina kuitenkin tietynlainen puskurivarasto joten lyhyt päiväys ei hyvä asia sen kannalta. Kannattaa heti tarkastaa tuotteen päiväys, jos tilaa alkostore24.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

02.02.2021 - ★★★★★ - Harrastelija

Norrlogin toimitukset Alkostore24:stä sujuvat taas normaalisti. Toimitus on valittavissa kotiovelle tai noutopisteeseen. Tarjouspyyntövaiheeseen oli tullut uusi valikko, jota en ollut aikaisemmin huomannut ja jossa ilmeisesti kolmeportainen hinnoittelu, riippuen onko kohdeosoite täällä etelässä tai pohjoisemmassa. Pakkausaika oli storessa juuri tällä hetkellä nopea, noin päivä, ja paketti lähti Saksasta jo seuraavan päivän iltana.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Alkc 5/5

Kohtuulliset hinnat ja nopea kuljetus. Saksasta tulee viikossa, Latviasta voi tulla neljän päivän sisällä. Valikoima...

- jorma

Alkc 5/5

Mielestäni paras ja nopein toimitus. Ruuhkaa joulun, pääsiäisen, juhannuksen aikana.

- Aatos1879

Netpris 2/5

Kolmas tilaus Netprisistä. Tällä kertaa toimitusaika noin kaksi viikkoa, joka oli edellisiä tilauksia pidempi. Yhden ...

- Juomatilaaja

Netpris

Netpris on tänään lähettänyt asiakkaileen allaolevan viestin:

- Tuoppi

Alkc

BIB jakelu toimii kyllä parhaiten 6:n boxin erissä. Tuo on joku normi pakkauskoko siis, 6xBIB

- Vihtori

Mikä kauppa toimittaa nopeiten?

Vinosonline, viikossa tuotiin ovelle. Viimeksi toi enset

- Serwe