Lazyshop Latvia 1.0 (2 arvostelua)


Lazyshop

LazyShop on Latviassa toimiva verkkokauppa. LazyShopista löydät kattavan valikoiman eri alkoholijuomia ja hyvät hinnat. LazyShop tarjoaa laajan kattauksen väkeviä juomia, viinejä, mietoja juomia.

Linkit

Tilaaminen ja kuljetus

Lazyshop noutovarasto on Latviassa. Tilausohjeet löydät painamalla tästä. Voit tilata kuljetuksen esimerkiksi käyttämällä allaolevia kuljetusyhtiöitä.


Miten tilaat alkoholia kotiin riippuu käytettävästä verkkokaupasta. Alkoholia myyvät verkkokaupat muuttavat välillä toimintatapojaan, ja se miten alkoholin tilausprosessi tapahtuu tällä viikolla ei välttämättä päde seuraavalla viikolla. Tämän takia kannattaa aina katsoa kunkin verkkokaupan tilausohje -sivu mikäli sellainen löytyy.

Verkkokauppa saattaa antaa muutaman kuljetusliikkeen josta valita, tai sitten he pyytävät asiakasta itse tilaamaan kuljetuksen. Yllä on muutamia vaihtoehtoja joista kuljetuksen kotiin saa tilattua, ja kannattaakin tehdä hintavertailua että mikä on itselle se edullisin vaihtoehto.

Päivitetty: 08.11.2023

Arvostelut 1.0 (2 arvostelua) - Kirjoita arvostelu

30.09.2022 - ★★★★ - Jalmari

Tilasin juomia tuolta tuli mitä sattuu. Suurin osa puuttui kokonaan. Lähetin sähköpostia kukaan ei vastannut mitään. En ikinä tilaa tuolta yhtään mitään.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Kyllä

05.04.2022 - ★★★★ - Kassu

Tilattiin 24 litraa valkkaria häihin. Toimitus ei saapunut ikinä. Sky-Cargokaan ei saanut kyseiseen huijarilafkaan yhteyttä, saat allekirjoittanut. Onneksi maksu hoidettiin Klarnalla. Riitautin asian. Rahdin kustannukset sain takaisin Sky-Cargolta.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Alks 5/5

Hienosti toimii. Pakkauskulut ovat ajan saatossa nousseet.

- Ollipolli

Drinksut 1/5

Tilaus tehty 19.5 ja viikon päästä laitoin sähköpostia, kun vaikutti edelleen olevan käsittelyssä. Siihen vastattiin ...

- Ennenparempi

Drinksut 5/5

Hääjuomat tilattu ja maksettu toukokuun 18 pv ja juomat tuli perille noin viikossa! Tuotteita ei vaihdettu ja saapuiv...

- Danijannu