Lazyshop 1.0 (2 arvostelua)


Lazyshop

LazyShop on Latviassa toimiva verkkokauppa. LazyShopista löydät kattavan valikoiman eri alkoholijuomia ja hyvät hinnat. LazyShop tarjoaa laajan kattauksen väkeviä juomia, viinejä, mietoja juomia.

Linkit

Toimitus

Kun tilaus on maksettu tulee tehdä kuljetussopimus kuljetusyhtiön kanssa. LazyShop suosittelee kuljetusyhtiöksi Sky-Cargo nimistä yritystä. Jos ilmoitit noutavasi itse tilauksen Latvian varastosta, laita kassalla olevaan kommenttikenttään päivämäärä ja aika, jolloin haluaisit noutaa tilauksen tai laita heille sähköpostia myöhemmin jos et vielä ole varma ajasta.

Maksutavat

Luottokortit ja PayPal


Arvostelut 1.0 (2 arvostelua) - Kirjoita arvostelu

30.09.2022 - ★★★★ - Jalmari

Tilasin juomia tuolta tuli mitä sattuu. Suurin osa puuttui kokonaan. Lähetin sähköpostia kukaan ei vastannut mitään. En ikinä tilaa tuolta yhtään mitään.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Kyllä

05.04.2022 - ★★★★ - Kassu

Tilattiin 24 litraa valkkaria häihin. Toimitus ei saapunut ikinä. Sky-Cargokaan ei saanut kyseiseen huijarilafkaan yhteyttä, saat allekirjoittanut. Onneksi maksu hoidettiin Klarnalla. Riitautin asian. Rahdin kustannukset sain takaisin Sky-Cargolta.

Tilauksen tyyppi:
Lavatilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Drinksut 3/5

Vihdoin viimein saapuivat tuotteet, onko puolitoista kuukautta sitten sopiva toimitusaika?

- jano jäi

Drinksut 1/5

Tuotteet maksettu, kuukauden jälkeen odottavat "käsittelyä lähitulevaisuudessa", sähköposteihin ei vastata. Aiemmin t...

- Tilaaja

Drinksut 1/5

Tilaus menu läpi, korttimaksu myös, mutta tuotteida ei koskaan näkynyt. Scam.

- Lvivi