Mesa 16 Espanja 2.3 (4 arvostelua)


Mesa 16

Mesa 16 on Espanjassa toimiva alkoholin verkkokauppa. Mesa 16 valikoima on kaikkea muuta kuin bulkkitavaraa, ja kaupan fokus on viineissä sekä väkevissä.

Linkit

Tilaaminen ja kuljetus

Mesa 16 noutovarasto on Espanjassa. Tilausohjeet löydät painamalla tästä. Sivusto laskee automaattisesti toimituskulut tilatessa.


Miten tilaat alkoholia kotiin riippuu käytettävästä verkkokaupasta. Alkoholia myyvät verkkokaupat muuttavat välillä toimintatapojaan, ja se miten alkoholin tilausprosessi tapahtuu tällä viikolla ei välttämättä päde seuraavalla viikolla. Tämän takia kannattaa aina katsoa kunkin verkkokaupan tilausohje -sivu mikäli sellainen löytyy.

Verkkokauppa saattaa antaa muutaman kuljetusliikkeen josta valita, tai sitten he pyytävät asiakasta itse tilaamaan kuljetuksen. Yllä on muutamia vaihtoehtoja joista kuljetuksen kotiin saa tilattua, ja kannattaakin tehdä hintavertailua että mikä on itselle se edullisin vaihtoehto.

Päivitetty: 08.11.2023

Arvostelut 2.3 (4 arvostelua) - Kirjoita arvostelu

12.12.2022 - ★★★★ - jackhutton

Olin tilaamassa melko vaatimatonta laatikkoa, alle parisataa euroa kokonaisuudessaan.
Tilauksen vahvistukset: ei ongelmaa, rahat tililtä. Parin päivän kuluttua tilaus peruttiin ilman selitystä - ilmoitus sähköpostilla oli että olin itse pyytänyt perumaan tilauksen.

Ei vastauksia viesteihin sen jälkeen. Rahat kuitenkin palautettiin luottotilille täysimääräisenä, sen osalta ei valittamista. Erikoista toimintaaMikä lie syynä?

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

28.03.2022 - ★★★★★ - Juuhan

Tilasin helmikuun alussa tuhdin satsin viiniä ja olutta (hiukka vajaa 400€). Sain luvatun 10% alennuksen tilauksesta, mutta jouduin maksamaan 50€ lähetyskustannuksia vastoin lupauksia (yli 290€). Lähetys tuli kohtuu ajassa, mutta lähetyksestä puuttui osa viineistä ja kaikki oluet. Odottelin kuukauden, mitään ei kuulunut eikä tapahtunut. Vihdoin hermostuin ja otin yhteyttä ,kyselin puuttuvien tuotteitten kohtaloa. Vastaus tuli seuraavana päivänä, olivat pahoillaan ja lupasivat korvata juomat tililleni. Tarkistin asian ja näin on käynyt. Kyselin myös ylimääräisestä 50€ lähetyskuluista, siihen ei vastattu millään lailla.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

04.02.2022 - ★★★★ - Karmadon

Tilauksesta (12 pll) puuttui kokonaan kolme. Yksi 1l väkevän tilaus toimitettiin 0,7l. Yhden punaviinin tilalla oli saman tuottajan vaatimaton valkoviini.

Kolmen sähköpostitiedustelun jälkeen tuli sen kummemmitta selityksittä hyvitys niistä kolmesta kokonaan puuttuvasta. Nyt olen lähettänyt kaksi hyvityspyyntöä lopuista ja odottanut vastausta toista viikkoa. Ei vastauksia. Seuraavaksi lähtee hyvityspyyntö luottokorttiyhtiölle.

Virheitä sattuu kaikille, ja joku luonnonlaki näyttää usein keräävän niitä samaan paikkaan. Olennaisen yhtiöstä kertoo kuitenkin se, miten virheitä korjataan ja niihin suhtaudutaan. Kartan yhtiötä vastaisuudessa

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Kyllä

08.12.2021 - ★★★★★ - Vodka91

Tuli tilattua kyseisestä kaupasta 30 pulloa Smirnoff Vodkaa 26.11.2021.
Juomat lähtivät liikkeelle TNT:llä 29.11.2021 ja olivat perillä 6.12.2021 hyvin pakattuina.
Tilaukseen sai 10% alennuskoodin ja Juomille jäi hintaa 378.54€.
Sivulla saa vielä ilmaisen toimituksen 290€ tilauksille.
Suosittelen! :)

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Netpris 1/5

Tätä ei voi enää suositella. Jättää toimittamatta tai toimittaa vajaita toimituksia.

- EI pelaa

Alks 5/5

Hienosti toimii. Pakkauskulut ovat ajan saatossa nousseet.

- Ollipolli

Drinksut 1/5

Tilaus tehty 19.5 ja viikon päästä laitoin sähköpostia, kun vaikutti edelleen olevan käsittelyssä. Siihen vastattiin ...

- Ennenparempi