SpiritXXL 2.5 (2 arvostelua)


SpiritXXL

SpiritXXL on Saksassa toimiva verkkokauppa. SpiritXXL myy kaikki tuotteet vapaasti Saksan noutovarastosta. SpiritXXL ei järjestä kuljetusta tilauksille Suomeen vaan asiakkaan on itse huolehdittava kuljetustilauksen tekemisestä. Voit käyttää valitsemaasi kuljetusyhtiötä, SpiritXXL pakkaa tilauksen saatuaan tiedon kuljetustilauksesta. Sprit XXL:n toimitustapa on vahvistettu Suomen viranomaisten toimesta sekä EU-tuomioistuimessa. Alkoholi ostos Saksasta on laillista ja sallittua kun ostaja järjestää itse kuljetuksen tilaukselleen.

Linkit

Kuljetus

Voit valita haluamasi kuljetusyhtiön SpiritXXL ostoskorista: FedEx, Hermes, Freja, Packlink, GLS, UPS, Pakettipojat, Jumingo, DSV, DETRAFIK, DPD, ParcelABC sekä EcoParcel.

Maksutavat

Paypal, Luottokortti, Verkkopankit.


Arvostelut 2.5 (2 arvostelua) - Kirjoita arvostelu

15.06.2022 - ★★★★★ - Tommi82

Tein juomatilauksen tästä kaupasta 24.4 ja samana päivänä tein myös kuljetustilauksen Pakettipojilta. 23.5 lähetin yhteydenottopyynnön kauppaan kysyessäni juomatilaukseni viipymisen syytä ja sain vastaukseksi, että he eivät ole saaneet kuljetustilauksen tietoja Pakettipojilta. Lähetin pari sähköpostiviestiä myös Pakettipojille asiaan liittyen ja tämä pieni sekaannus saatiin kuitenkin hoidettua SpritXXL:n ja Pakettipoikien kesken. Lopulta juomatilaukseni lähti liikkeelle Pohjois-Saksasta 31.5 ja oli perillä 7.6 lähipostissa. Juomatilaukseni oli pakattu hyvin ja kaikki neljä pulloa väkeviä olivat oikeita ja ehjiä, kuten myös kaksi Rekorderlig-siiderilaatikkoa olivat oikeita ja ehjiä ja niissä molemmissa laatikoissa on parasta ennen -päiväys maaliskuun 2024 lopulle asti.

Tähän lopuksi vielä, että hieman harmittelen sitä, että olisi pitänyt ottaa yhteyttä tähän kauppaan 1-2 viikkoa aikaisemmin tämän pienen sekaannuksen takia. Hintataso tässä kaupassa on edullinen ja tuotevalikoima allekirjoittaneen makuun sopiva. Olen lopputulokseen tyytyväinen ja tilaan toisenkin kerran ja annan neljä tähteä.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

06.06.2022 - ★★★★ - Pettynyt

Hidas on. Pakkaus kesti 2 viikkoa ja asiakaspalvelun vastaukset kestää päiviä jos vastaa ollenkaan.

Suurempi ongelma on että saa mitä sattuu eikä asioita korjata. Tilaamani siiderilaatikon parasta ennen päivävämäärä oli 8kk aikaisemmin. Kaksi pulloa oli vaihdettu pienempään, yksi pullo taas halvempaan. Viinilaatikkokin oli yli 2 vuotta vanha. Mitään hyvitystä ei tullut.

Ainoa positiivinen asia oli että pakkaus oli hyvin tehty.

Lisäksi heidän webbisivulla on pääasiassa positiivisia arvosteluja, mutta sinne ei voi tehdä arvosteluja eli taitaa olla itse tekemiä

Alkokin on parempi ostopaikka.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Kyllä

Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Drinksut 3/5

Vihdoin viimein saapuivat tuotteet, onko puolitoista kuukautta sitten sopiva toimitusaika?

- jano jäi

Drinksut 1/5

Tuotteet maksettu, kuukauden jälkeen odottavat "käsittelyä lähitulevaisuudessa", sähköposteihin ei vastata. Aiemmin t...

- Tilaaja

Drinksut 1/5

Tilaus menu läpi, korttimaksu myös, mutta tuotteida ei koskaan näkynyt. Scam.

- Lvivi