SpiritXXL Saksa 2.0 (3 arvostelua)


SpiritXXL

SpiritXXL on Saksassa toimiva verkkokauppa. SpiritXXL myy kaikki tuotteet vapaasti Saksan noutovarastosta. SpiritXXL ei järjestä kuljetusta tilauksille Suomeen vaan asiakkaan on itse huolehdittava kuljetustilauksen tekemisestä. Voit käyttää valitsemaasi kuljetusyhtiötä, SpiritXXL pakkaa tilauksen saatuaan tiedon kuljetustilauksesta. Sprit XXL:n toimitustapa on vahvistettu Suomen viranomaisten toimesta sekä EU-tuomioistuimessa. Alkoholi ostos Saksasta on laillista ja sallittua kun ostaja järjestää itse kuljetuksen tilaukselleen.

Linkit

Tilaaminen ja kuljetus

SpiritXXL noutovarasto on Saksassa. Tilausohjeet löydät painamalla tästä. Voit tilata kuljetuksen esimerkiksi käyttämällä allaolevia kuljetusyhtiöitä.


Miten tilaat alkoholia kotiin riippuu käytettävästä verkkokaupasta. Alkoholia myyvät verkkokaupat muuttavat välillä toimintatapojaan, ja se miten alkoholin tilausprosessi tapahtuu tällä viikolla ei välttämättä päde seuraavalla viikolla. Tämän takia kannattaa aina katsoa kunkin verkkokaupan tilausohje -sivu mikäli sellainen löytyy.

Verkkokauppa saattaa antaa muutaman kuljetusliikkeen josta valita, tai sitten he pyytävät asiakasta itse tilaamaan kuljetuksen. Yllä on muutamia vaihtoehtoja joista kuljetuksen kotiin saa tilattua, ja kannattaakin tehdä hintavertailua että mikä on itselle se edullisin vaihtoehto.

Päivitetty: 08.11.2023

Arvostelut 2.0 (3 arvostelua) - Kirjoita arvostelu

12.04.2024 - ★★★★ - Tommi82

Ostin toisen kerran juomia tästä kaupasta 25.11.2023 ja lähetys saapui perille läheiseen asiamiespostiin 8.12.2023. Kuljetuspalvelun ostin uudelleen Pakettipojilta ja 26 kg painava pahvilaatikko oli hyvin pakattu ja juomat olivat ehjiä, mutta yksi vodkahanapakkaus puuttui lähetyksestä. Lähetin kaupalle sähköpostitse kuvat lähetyksen juomista/pakkauksesta reklamaatiota varten. Sain heiltä vastauksena, että he eivät tee asialle mitään. Perun kehuni tästä kaupasta, jonka annoin edellisessä arvostelussani ja tämä kauppa on allekirjoittaneelta ikuisessa pannassa.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

15.06.2022 - ★★★★★ - Tommi82

Tein juomatilauksen tästä kaupasta 24.4 ja samana päivänä tein myös kuljetustilauksen Pakettipojilta. 23.5 lähetin yhteydenottopyynnön kauppaan kysyessäni juomatilaukseni viipymisen syytä ja sain vastaukseksi, että he eivät ole saaneet kuljetustilauksen tietoja Pakettipojilta. Lähetin pari sähköpostiviestiä myös Pakettipojille asiaan liittyen ja tämä pieni sekaannus saatiin kuitenkin hoidettua SpritXXL:n ja Pakettipoikien kesken. Lopulta juomatilaukseni lähti liikkeelle Pohjois-Saksasta 31.5 ja oli perillä 7.6 lähipostissa. Juomatilaukseni oli pakattu hyvin ja kaikki neljä pulloa väkeviä olivat oikeita ja ehjiä, kuten myös kaksi Rekorderlig-siiderilaatikkoa olivat oikeita ja ehjiä ja niissä molemmissa laatikoissa on parasta ennen -päiväys maaliskuun 2024 lopulle asti.

Tähän lopuksi vielä, että hieman harmittelen sitä, että olisi pitänyt ottaa yhteyttä tähän kauppaan 1-2 viikkoa aikaisemmin tämän pienen sekaannuksen takia. Hintataso tässä kaupassa on edullinen ja tuotevalikoima allekirjoittaneen makuun sopiva. Olen lopputulokseen tyytyväinen ja tilaan toisenkin kerran ja annan neljä tähteä.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

06.06.2022 - ★★★★ - Pettynyt

Hidas on. Pakkaus kesti 2 viikkoa ja asiakaspalvelun vastaukset kestää päiviä jos vastaa ollenkaan.

Suurempi ongelma on että saa mitä sattuu eikä asioita korjata. Tilaamani siiderilaatikon parasta ennen päivävämäärä oli 8kk aikaisemmin. Kaksi pulloa oli vaihdettu pienempään, yksi pullo taas halvempaan. Viinilaatikkokin oli yli 2 vuotta vanha. Mitään hyvitystä ei tullut.

Ainoa positiivinen asia oli että pakkaus oli hyvin tehty.

Lisäksi heidän webbisivulla on pääasiassa positiivisia arvosteluja, mutta sinne ei voi tehdä arvosteluja eli taitaa olla itse tekemiä

Alkokin on parempi ostopaikka.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Kyllä

Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Alks 5/5

Hienosti toimii. Pakkauskulut ovat ajan saatossa nousseet.

- Ollipolli

Drinksut 1/5

Tilaus tehty 19.5 ja viikon päästä laitoin sähköpostia, kun vaikutti edelleen olevan käsittelyssä. Siihen vastattiin ...

- Ennenparempi

Drinksut 5/5

Hääjuomat tilattu ja maksettu toukokuun 18 pv ja juomat tuli perille noin viikossa! Tuotteita ei vaihdettu ja saapuiv...

- Danijannu