Viinikauppa


Viinikauppa

Viinikauppa on vuodesta 2002 saakka toiminut Saksalainen verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy nimestä poiketen myös paljon muitakin tuotteita kuin viinejä. Viinikauppa on vanha toimija tällä alalla, ja yrityksen laillisuutta on puitu jopa Suomen oikeudessa asti: Viinkauppa todettiin 2010 lailliseksi.

Tuotevalikoima ja hintataso

  • 24kpl Olutpakkaukset - alkaen 8,95e/kpl
  • 24kpl Siideripakkaukset - alkaen 18,95e/kpl
  • Kuohuviinit - alkaen 5e/kpl
  • Viinit - alkaen 3,40e/kpl
  • Vodkat - alkaen 8,95e/kpl
  • Ginit - alkaen 10,04e/kpl
  • Rommit - alkaen 10,04e/kpl
  • Tequila - alkaen 12,03e/kpl

Toimitus

Viinikauppa.com suosittelee toimitustavaksi Nettikuski.com palvelua ja sivuston ohjeelliset toimitushinnat lasketaan käyttäen heidän toimitushintoja. Sivusto antaa myös suorat linkit DHL ja FedExin toimitustavoille, sekä vapaan valinnan mille tahansa kuljetusliikkeelle. Viinkauppa ilmoittaa että tilaus pakataan 2-3päivän sisällä tilauksesta.

Yhden 20kg laatikon lähetyshinta on 25,20e ja hinta ei nouse portaittain. Viinkauppa toimittaa myös puolilavoja ja eurolavoja.

Toimitus kotiin:
0-20kg - 25,20e
20-40kg - 34,80e
40-60kg - 51,45e
60-80kg - 69,60e
80-100kg - 86,40

151-300kg - 129,60 (Puolilava)
301-900kg - 230,40 (Eurolava)

Maksutavat

Viinikauppa.com maksuliikenne kulkee Klarnan kautta ja Klarna tarjoaa vaihtoehdoksi laskun, erämaksun, luottokortit sekä verkkopankit.


Arvostelut

09.11.2020 - ★★★★★ - Juomatilaaja

Hyvä kun ehti edellinen tilaus Viinikaupasta tulla perille, niin jo oli seuraava tilauskin ovella. Toimitus tuli perille hyvin pakattuna ja totuttuun tapaan kahdessa viikossa. Mutta yksi mikä alkaa jo jurppia todenteolla, on Viinikaupan täysihintaisten tuotteiden päivämäärät. Aiemmissa kommenteissa olen marmattanut nopeasti vanhenevista oluista (lyhimmillään vain pari viikkoa tuotepaketin vastaanottamisesta!). Nyt paketissa tuli kolme erilaista 5 litran viiniä, jotka on paketoitu jo alkuvuodesta ja kahdessa on päiväystä helmikuuhun saakka. Mikään muu käyttämäni nettikauppa ei ole sen enempää oluissa kuin viineissäkään toimittanut noin lähellä viimeistä käyttöpäivää olevia tuotteita, ellei juomia sitten nimenomaisesti ole myyty tarjouskampanjoissa päiväystuotteina.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

05.11.2020 - ★★★★★ - Juomatilaaja

Jälleen saapui tilaus Viinikaupasta parin viikon toimitusajalla. Sisältö vastasi tilattua ja kaikki tuli ehjänä perille. Toinen kahdesta paketista oli tosin teipattu sen verran heikosti, että se oli osittain auki ja on hyvää tuuria, että sen sisältö tuli ehjänä perille. Miksi siis viisi tähteä? No siksi, että laitoin firmaan hieman palautetta paketoinnista sekä samalla myös edellisten tilausten oluiden turhan lähellä olevista parasta ennen -päivämääristä. Mitään hyvitystä en mistään pyytänyt, mutta firma omatoimisesti reklamoi tukkua oluisiin liittyen ja kohta tulikin jo viestiä hyvityksestä niihin liittyen.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

10.10.2020 - ★★★★★ - Suoveri

Hyvin toimii. Hieman alle 2 viikkoa tilauksesta tavarat matkahuollon toimittamana kotiovelle. Hyvin pakattu, ja kaikki kuten pitikin. Tilasin 2 x 3L viinipänikkää, 24x Slots olutta ja 6 pulloa väkeviä. Kuljetuksineen 105.20€. Ei paha. Laitoin viestiä asiakaspalveluun, kun eräs asia oli epäselvä ja sain samana päivänä vastauksen. Taatusti tilaan toistekin. Suosittelen todellakin.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

10.10.2020 - ★★★★★ - Juomatilaaja

Ja taas tilaus pienen pieni Viinikaupasta. Edellisen arvosteluni kirjoittamisen jälkeen huomasin, että kovin niukoilla päiväyksillä myytiin täyteen hintaan oluita. Yhdessä laadussa oli päiväystä jäljellä vain pari viikkoa, toisessakin pari kuukautta. Riskillä tilasin ensiksi mainittua nyt lisää edullisten viinien ohella ja lisätiedoissa infosin, että tarkkuutta niiden päiväysten kanssa. No, nyt päiväystä riitti sentään kolme kuukautta eteenpäin. Se on jo kohtuullisen ok, mutta silti vähemmän kuin mitä mistään muualta tilaamissani oluissa on päivämäärää jäljellä. Tilauksen toimitus noudatti tutuksi tullutta perinnettä: Lähetys kotiovella noin kahdessa viikossa, tuotteet sitä mitä on tilattu ja lähetys hyvin pakattu.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

16.09.2020 - ★★★★★ - Juomatilaaja

Nettikaupan tekniikkaan voisi kyllä panostaa. Tein tilauksen ja vahvistin sen. Ei tullut sähköpostiin tilausvahvistusta, ei näkynyt tilausta asiakastiedoissa eikä näkynyt kaupan järjestelmässä, kun chatissa asiaa varmistin. Pari uutta yritystä, eikä pääsyä edes tilausvahvistukseen. Sitten lopulta onnistui tilaus ok ja helpottuneena suljin nettisivun. Kaikki ok? No ei. Tuntien viiveellä se ensimmäinenkin tilaus tuli läpi, ja taas chattailtiin ja peruttiin tuplatilausta. Chatin asiakaspalvelu kyllä oli ystävällistä ja nopeaa. Mutta se tärkein asia kai on, että tilaus tuli totutussa kahdessa viikossa perille. Ja kuten aina ennenkin, kaikki lähetetyt tuotteet löysivät tiensä ehjänä perille. Kai tämänkertainen ostoskokemus oikeasti olisi lähempänä kolmea tähteä, mutta monia onnistuneita kauppatapahtumia muistellen hellyn antamaan sen neljännenkin tähden.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

04.08.2020 - ★★★★★ - Juomatilaaja

Kolme tilausta nyt tehty firmasta muutaman vuoden aikana, viimeisin kesäkuussa. Lähetykset olleet aina hyvin pakattuja ja tuottet mitä pitää. Toimitusaika (käytännössä kahdesta viikosta ylöspäin) on hieman pitkä. Hinnat paikoin hieman korkeahkot, mutta kun on tarkkana mitä tilaa, hyödyntää tarjoukset ja laskee kylkiäispulloille jonkun arvon, on lopputulos myös hinnan puolesta ok.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

30.07.2020 - ★★★★★ - Antti

Tuli mitä pitikin. Pienkuljetuslisä 8 euroa mätkäistiin päälle, alle 70 euron tilauksille.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Drinksut 5/5

Lava tuli pääsiäisen pyhistä huolimatta 8 päivässä!...

- Onninen

Alkc 5/5

Neljässä arkipäivässä tuli tilaus....

- Hippo

Kuhns 5/5

Tilasin useita pieniä ja täysikokoisia viskipulloja ja yhden viskilasin, yht. n. 14 kg. Kaikki tuli perille hyvin pakattuna viikossa ja tilauksen se...

- Viskisieppo