WeinBaule Saksa 4.0 (2 arvostelua)


WeinBaule

WeinBaule on Martin Baulmann nimisen henkilön oma "viinikellari" joka on toiminut vuodesta 2003 saakka verkkokauppana. Sivuilta löytyy yli tuhat eri tuotetta. WeinBaulella on myös käytössä paljousalennukset, joten mitä usemman pullon ostat niin sitä halvempi yksikköhinta on. Minimitilaushinta on 75euroa, ja hinta lasketaan tuotteiden hinnasta.

Linkit

Tilaaminen ja kuljetus

WeinBaule noutovarasto on Saksassa. Tilausohjeet löydät painamalla tästä. Sivusto ilmoittaa kiinteät 19,90e toimituskulut Suomeen.


Miten tilaat alkoholia kotiin riippuu käytettävästä verkkokaupasta. Alkoholia myyvät verkkokaupat muuttavat välillä toimintatapojaan, ja se miten alkoholin tilausprosessi tapahtuu tällä viikolla ei välttämättä päde seuraavalla viikolla. Tämän takia kannattaa aina katsoa kunkin verkkokaupan tilausohje -sivu mikäli sellainen löytyy.

Verkkokauppa saattaa antaa muutaman kuljetusliikkeen josta valita, tai sitten he pyytävät asiakasta itse tilaamaan kuljetuksen. Yllä on muutamia vaihtoehtoja joista kuljetuksen kotiin saa tilattua, ja kannattaakin tehdä hintavertailua että mikä on itselle se edullisin vaihtoehto.

Päivitetty: 08.11.2023

Arvostelut 4.0 (2 arvostelua) - Kirjoita arvostelu

28.11.2023 - ★★★★★ - Terde

Hyvä ja luottotoimija, mutta Tullin syynissä. Oma tilaus jäi tulliin. Nähtäväksi jää maksaako veronsa ja saanko juomani. Vai otanko rahat takaisin rekkulalla PayPalista.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
En
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

08.12.2022 - ★★★★★ - KariL

Weinbaulella on erinomainen valikoima viinejä ja sangen kohtuulliset hinnat. Kuljetuskustannukset Suomeen nykyisin 19,90 euroa tilauksen koosta riippumatta. Lähetys tullut keskimäärin 2 viikossa, Suomen UPS on hidas. Joskus Weinbaulen Yvonne on kysynyt, voiko tilatun tuotteen vaihtaa arvokkaampaan, jos saatavuudessa on ongelmia. Suosittelen viinin ystäville.

Tilauksen tyyppi:
Pakettitilaus
Suositteletko kauppaa muille?
Kyllä
Oliko tuotteita vaihdettu kysymättä?
Ei

Kirjoita arvostelu
Viimeisimmät arvostelut

Juomavarasto 1/5

En saanut tuotetta, enkä myöskään saanut rahoja takaisin.

- Andres

Alkostar 5/5

Luotettava

- Toimii tädellisesti

Alks 1/5

Kuljetusliike teki oharit. Rahat kelpasi mutta kuljetusta ei koskaan näkynyt. Kuljetusliike ei vastannut puheluihin e...

- Junnu88